Trænerpofil 

Navn: Kathrine Tuska    

Alder: 

Kommer fra: Knabstrup

Hvis du har rettelser til de informationer du oplyste ved indmeldelsen (og som ses i bekræftelses-mailen) kan du rette på en liste når du kommer til træning.

MANDAG

ONSDAG

FREDAG

CS:GO

17:30-19:30

Holdet har få pladser tilbage.

FORTNITE

16:30-18:15

Holdet har få pladser tilbage.

FORTNITE ØVET

18:30-20:15

Holdet har få pladser tilbage.

FORTNITE 

CS:GO

MINECRAFT

16:00-18:00

Holdet har få pladser tilbage.

Kom og prøv to gratis prøve timer

Jeg hedder Kathrine Tuska, og træner Fortnite om onsdagene. Pt. har jeg to forskellige hold, et socialt hold og et konkurrencehold. Min store drøm er at få et pigehold - spillene er underordnet.

Jeg startede med at spille computer som 12-årig, hvor jeg brugte utroligt meget tid på Age of Empire og Diablo. Diablo er stadig en stor favorit, som jeg spiller på både PC og PS4. Mit interesseområde i spil er hovedsageligt RPG.

I løbet af mit studie på Københavns universitet, skrev jeg min bacheloropgave om karakterer i Diablo, og mit speciale tog udgangspunkt i flow-teori og gruppedynamik i MMORPG'et World of Warcraft, hvilket jeg har lært utroligt meget af. Jeg har en stor passion for både IT og spil.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på, at mine spillere har det sjovt, og nyder samværet med hinanden. Derudover er mit største fokus i undervisningen, at give spillerne en sund onlinekultur, hvor vi taler ordentligt til hinanden, og hvor man ikke bliver vred og udadreagerende. Samtidig øves spillerne i, at tage fokus væk fra skærmen med brain-breaks. Herved lærer de, at det ikke er jordens undergang, at skulle tage en pause fra spillet og bevæge sig lidt. Der lægges også vægt på, at de skal lære hvordan man sidder korrekt på en computerstol når der spilles, så de ikke ødelægger deres kroppe på sigt. Mit konkurrencehold har et større fokus på træning, og et mindre fokus hvordan man skal opfører sig online, da de fleste allerede ved dette.

I sidste ende handler min træning om, at spillerne skal gå herfra, og har haft en fed oplevelse med de andre spillere, som de kan lide - uanset ambition og alder.

Arrangementer i 2020

X

NY D.

Lan Party i Mørkøv Hallen

FIFA tuneringen i Mørkøv kino

X 

JUN

eSport på kræmmermarked

X 

SEP

VI træner i

Mørkøv hallen

Mandag kl. 17.30 - 19.30

CS:GO

Onsdag  kl. 16.30 - 18.15

Fortnite

Onsdag  kl. 18.30 - 20.15

Fortnite

Fredag   kl. 16.00 - 18.00

CS:GO - Fortnite

Hjælpetræner:

Nicolai og Emil er hjælpetrænere om onsdagen, hvor de hjælper Kathrine og de unge med at få et par hyggelige timer.

Kontingent er pt. kun 600 kr/år og følger kalenderår.  Ved indmeldelse i årets løb betales for resterende kvartaler. Der kan komme egenbetaling til mad og andet i fbm LAN-party arrangementer og stævner.


Ønsker du spilletrøjer med eget navn koster den 299 kr. Størrelse og navn ordnes til træning.

Bliv en del af Mørkøv eSport

Mørkøv eSport

Mørkøv Hallen 

Skamstrupvej 7, 4440 Mørkøv, Danmark

info@mif-esport.dk

+45 31179998

CVR: