Mørkøv eSport er for dig som elsker at game – uanset hvilket niveau du er på.

MørkøveSport – Mission, vision og forældre info

Mission:

Mørkøv IF ønsker med eSportsafdelingen at tilbyde børn og unge sociale aktiviteter og konkurrencer, for at fremme interessen for medlemmerne til at udvikle lysten og evnen til at engagere sig og tage medansvar i foreningen og det lokale samfund.


Vision:

Mørkøv IF e-sport vil opnå national anerkendelse som en eSportsafdeling der har en stærk foreningsånd, og binder sine medlemmer sammen på tværs af generationer.


Dette vil vi opnå gennem et tæt samarbejde med frivillige, som står for træningsprogrammer, LAN/eSport stævner samt generelle sociale aktiviteter for foreningens medlemmer. Desuden vil vi bestræbe os på at udvikle et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv.


Trygge rammer:

I Mørkøv eSport henter vi i samarbejde med Mørkøv If børne- og straffeattester fra alle vores trænere og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre.

På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds, og vi sørger for, at Jeres børn er i trygge hænder hos Mørkøv eSport.


Mobning:

Vi accepterer ingen form for mobning i foreningen. Vi har NUL tolerance, når det gælder mobning, og de implicerede vil blive bortvist fra deres hold, hvis vores trænere bliver opmærksom på, at der er et problem.


Vores holdning:

Nogle forældre mener, det er direkte skadeligt for børn at spille skydespil, hvor man kan se blod og vold. I Mørkøv eSport er vi ikke enige, men til gengæld kan vi godt se argumentationen for det, HVIS man vel og mærke sidder alene derhjemme og har oplevelsen for sig selv. Hos Mørkøv eSport sørger vi for, at vores medlemmer får den rigtige opfattelse af spillet, og vi lærer dem, at håndtere det der foregår på skærmen. Vi fokuserer også på at bruge et ordentlig sprog, når vi taler om at skyde fjenderne. Vi skyder dem for at bekæmpe fjenden og vinde kampen. Vi taler IKKE om at dræbe eller slå ihjel.


Links:

Velkomstbrev     Klik her.

Forældreblanket - Klik her.VI træner i

Mørkøv hallen

Da vi har stor efterspørgsel søger vi trænere. 

Har du erfaring med spil og kunne du tænke dig at lære fra dig og lære vores medlemmer om samarbejde og taktik, så er det måske dig vi står og mangler. 

Alle vores trænere kommer på betalt trænerkursus. 

Kunne det være noget for dig, så kontakt os endelig.

Log ind

Denne facebookgruppe er kun 

for medlemmer, forældre og trænere

Det spiller vi

Det spiller vi i Mørkøv eSport 

Billeder

Bliv en del af Mørkøv eSport

Se billeder af hvad vi laver

Mørkøv eSport

Mørkøv Hallen 

Skamstrupvej 7, 4440 Mørkøv, Danmark

info@mif-esport.dk

+45 31179998

CVR: