Mørkøv eSport er for dig som elsker at game – uanset hvilket niveau du er på.


Mørkøv eSport – Mission, vision og forældre info


Mission:

Mørkøv IF ønsker med eSportsafdelingen at tilbyde børn og unge sociale aktiviteter og konkurrencer, for at fremme interessen for medlemmerne til at udvikle lysten og evnen til at engagere sig og tage medansvar i foreningen og det lokale samfund.


Vision:

Mørkøv IF e-sport vil opnå national anerkendelse som en eSportsafdeling der har en stærk foreningsånd, og binder sine medlemmer sammen på tværs af generationer.


Dette vil vi opnå gennem et tæt samarbejde med frivillige, som står for træningsprogrammer, LAN/eSport stævner samt generelle sociale aktiviteter for foreningens medlemmer. Desuden vil vi bestræbe os på at udvikle et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv.


Værdisætninger:

  • Vi taler pænt til hinanden, både foran og væk fra skærmen.
  • Vi samarbejder med hinanden, i stedet for at modarbejde.
  • Vi benytter fysisk aktivitet som pause fra skærmen,for at kunne fokusere i længere tid.
  • Vi træner, når vi træner – og er ikke aktive med andre forstyrrende aktiviteter 


Trygge rammer:

I Mørkøv eSport henter vi i samarbejde med Mørkøv If børne- og straffeattester fra alle vores trænere og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre.

På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds, og vi sørger for, at Jeres børn er i trygge hænder hos Mørkøv eSport.


Mobning:

Vi accepterer ingen form for mobning i foreningen. Vi har NUL tolerance, når det gælder mobning, og de implicerede vil blive bortvist fra deres hold, hvis vores trænere bliver opmærksom på, at der er et problem.


Vores holdning:

Nogle forældre mener, det er direkte skadeligt for børn at spille skydespil, hvor man kan se blod og vold. I Mørkøv eSport er vi ikke enige, men til gengæld kan vi godt se argumentationen for det, HVIS man vel og mærke sidder alene derhjemme og har oplevelsen for sig selv. Hos Mørkøv eSport sørger vi for, at vores medlemmer får den rigtige opfattelse af spillet, og vi lærer dem, at håndtere det der foregår på skærmen. Vi fokuserer også på at bruge et ordentlig sprog, når vi taler om at skyde fjenderne. Vi skyder dem for at bekæmpe fjenden og vinde kampen. Vi taler IKKE om at dræbe eller slå ihjel.


Links:

Velkomstbrev     Klik her.

Forældreblanket - Klik her.

Kom og prøv to gratis prøve timer

Kunne esport være noget for dig, så tilmeld dig her

Hos Mørkøv eSport fokuserer vi primært på flg. områder; Fællesskabsfølelse, socialt samvær og højt humør. Vores filosofi er ”eSport for alle”, så vi lægger meget vægt på at skabe en fælles ånd, hvor det sociale er i fokus.