KUN 20/140 ledige pladser tilbage til Fortnite Sjællandsmesterskabet 2024! 


Er jeres forening repræsenteret - ellers er det ved at være sidste chance, da der KUN er 20 pladser tilbage! 

Det er helt GRATIS at deltage! 

Giv jeres medlemmer én på opleveren og deltag i et heldagsmesterskab i Mørkøv Hallen!


Sørby Esport, Mørkøv Esport og DGI er ansvarlige for mesterskabet.

Hello world

DGI Fortnite Sjællandsmesterskabet er et samarbejde mellem DGI Esport Sjælland, Sørby Esport ogMørkøv Esport.


Den 23. marts 2024afholdes DGI Fortnite Sjællandsmesterskabet kun for DGIesportsforeninger på Sjælland. Denne afholdes i Mørkøv Hallen. Vi glæder os til endnu engang at tage imod jer!


Format:

 • Gruppespil:
  • Der afvikles 2 kampe med 2 runder i hver pulje i gruppespillet, hvorefter top-halvdelen fra gruppe A og gruppe B ryger i A-slutspillet og resten i B-slutspillet.
 • Slutspil:
  • Der afvikles 3 kampe med 2 runder i hver af begge slutspil. Vinderen af hvert slutspil er den duo, som ender med flest kamppoints efter alle kampene er afviklet.
  • Alle hold kommer i et niveauinddelt slutspil. Dette kan variere afhængigt af antal hold, men holdene vil som udgnagspunkt blive opdelt i et A- og B-slutspil fordelt ud fra, hvor mange point de har indsamlet i gruppespillet.

Deltagende hold skal bestå af to spillere - det vil sige, at der spilles duo.Kampene afvikles i arena-formatet.Det er tilladt at have1 træner med pr. hold, samt 1 udskifter - holdet gives 2 pladser og derfor kan udskiftere kun benytte sig af en PC når de er skiftet ind.

Træneren er holdansvarlig for holdet - men må gerne være ansvarlig for flere hold. Det er trænerens/den ansvarliges rolle, at sikre screenshots, være til stede ved holdet og sørge for, at holdet ikke støjer eller chikanerer de andre spillere.

Det er muligt at tilmelde enkeltspillere - dette gøres under tilmelding. Vi fordeler derefter enkeltspillerne ud på hold.

Pokaler og medaljer:
Der er præmier til henholdsvis 1. 2. og 3. pladserne i hver pulje såsom medaljer og pokaler. 1-pladserne kvalificerer sig til DM til GameBox 2024 og dermed også betalte billetter til dette i præmie. Medaljer til 1., 2., og 3. pladserne af slutspillet, samt holdpokal til 1. pladsen.


Antal hold:

 • 1 server: op til 49 hold.
 • 2 servere: min. 64 hold, maks. 70 hold.

Vi forbeholder os retten til at annullere tilmeldingen af et eller flere hold på baggrund af for få/mange tilmeldte hold. Holdene accepteres efter først-til-mølle-princippet.


Deltagerkrav:

 • Alle uanset alder og niveau er velkommen. Niveau bestemmes på dagen i de første introkampe.
 • Det kun er medlemmer i foreninger som er medlem af DGI, som må deltage.
 • Der er ingen grænse for, hvor mange hold en forening må tilmelde.
 • Stævnet afvikles gennem Esportligaen og derfor skal alle hold registreres derinde på turneringssiden som sendes ud.

Som deltager kan man både spille på computer og på Playstation. Det bliver en fælles pulje for begge enheder.

Pointsystem:


Pointfordelingen tildeles efter regel 6.3.1 (LIGA), hvor man modtager point efter holdets placering og samlede antal elimineringer på rundebasis.

Hvad skal du have med?

 • PC-deltagere skal medbringe eget udstyr, herunder: computer, strømstik, skærm inkl. stik, netværkskabel (gerne 5 meter), headset, mus, tastatur og musemåtte.
 • PS-deltagere skal medbringe eget udstyr, herunder: Playstation, strømstik, skærm inkl. stik, netværkskabel (gerne 5 meter), headset, joystik m. opladerkabel, og andet relevant udstyr for spilleren.
 • Vi anbefaler i høj grad, at støtte foreningens kiosk og dermed stævnet. Det er gratis at deltage derfor forventes det også, at man benytter stedets købemuligheder for, at det fortsat er attraktivt for foreningen at afholde.
 • Det er ikke tilladt, at tilslutte unødvendige apparater til strømkilderne i hallen såsom f.eks. køleskabe, ventilatorer m.v.


Regelsæt:

Regelsættet for stævnet følger de officielle regler for turneringer og stævner i Esportligaen. Derfor henvises der dertil.


Bemærk:
Tidsrammen(Kl. 8.30-19.30)for arrangementet er ikke fast, men er forventligt.
Mere præcist tidspunkt meldes ud senere.


Projektet er udsprunget af afholdt netværksmøde i landsdelen. Personer fra hver forening sidder i udvalgsgruppen bag projektet og derfor skal der lyde en stor tak til de medansvarlige foreninger (Mørkøv Esport og Sørby Esport).Vil din forening være med i projektet, så kontakt andreas.wissing@dgi.dk.

Hello world

Fortnite Sjællandsmesterskabet - 2023


Se indslaget fra tv2 east her


Se billeder fra stævnet her


Fortnite Sjællandsmesterskabet - 2023


SIDSTE ÅR VAR EN KÆMPE SUCCES! DERFOR AFHOLDER VI ENDNU ENGANG ET FORTNITESTÆVNE.


Den 17. juni 2022 afholdes DGI Fortnite Sjællandsmesterskabet for Fortnite-spillere i esportsforeninger på Sjælland. Denne afholdes i Mørkøv Hallen.

Dagen består først og fremmest af tre introkampe. Her findes niveauet af de enkelte hold, og disse opdeles efterfølgende i to puljer ift. deres niveau.

Derefter spilles puljekampe, hvor de endelige placeringer i hver pulje findes. Der er præmier til henholdsvis 1. 2. og 3. pladserne i hver pulje.

Deltagende hold skal bestå af tre spillere - det vil sige, at der spilles trio.
Det er tilladt at have 1 udskifter samt 1 træner med pr. hold.

Det er muligt at tilmelde enkeltspillere - dette gøres under tilmelding. Vi fordeler derefter enkeltspillerne ud på hold.

Kampene afvikles i ranked-formatet


Læs mere her og tilmelde dig her